Op zoek naar uw nieuwe droomwoning !

Als u een huis wilt kopen, bent u nog altijd in het voordeel. Zo heeft u een uitstekende onderhandelingspositie en ook is de verhoogde NHG nog steeds van kracht. Wacht niet te lang en overleg eens met onze makelaars, wij vertellen u precies hoe u nú uw kansen kunt benutten.  Een aankopend makelaar behartigt úw belang, deelt zijn of haar kennis en ervaring en onderhandelt ook voor u. Een huis kopen doe je immers niet zomaar. Juist daarom is het prettig als een deskundig aviseur voor úw belangen opkomt.

 

Onder het genot van een kopje koffie nemen wij in een persoonlijk kennismakingsgesprek  samen uw woonwensen door, ook filteren wij de woongebieden en attenderen wij u op mogelijkheden waaraan u zelf misschien nog niet had gedacht. Samen kijken wij naar de wensen en brengen we in kaart hoe de zoektocht gestart kan worden. Uiteraard zoeken wij alles voor u uit voordat we overgaan tot de  aankoop, daar zijn wij tenslotte voor ! Denk hierbij aan het bestemmingsplan (blijft het prachtige uitzicht over de weilanden wel zo of komt er een nieuwbouwwijk ?), mogelijke juridische kwesties (erfpacht of een recht van overpad wat houdt dat in?) maar ook voor bouwtechnisch advies kunt u op ons rekenen (hoe is de staat van het dak, zijn er geen rotte kozijnen?).

Wanneer wij het nodig achten om zaken nader uit te zoeken hebben wij een groot netwerk van relaties die ingeschakeld kunnen worden.


 


 

Hoe werkt een aankoopopdracht ?

Dagelijks komt via het NVM-uitwisselings-systeem nieuw onroerendgoed aanbod binnen. Is daar een geschikte woning voor u bij, dan brengen wij u hier per e-mail of telefoon van op de hoogte. Uiteraard benutten wij ook onze contacten voor woningen die in "stille verkoop" staan. Deze woningen zijn niet zichtbaar op de reguliere sites maar alleen via onze contacten. Wanneer u de woning wilt bezichtigen, dan is een telefoontje of e-mailtje voldoende. Wij maken dan voor u een bezichtigingsafspraak.

Wij begeleiden u tijdens alle bezichtigingen, we bekijken de bouwkundige staat, de courantheid, het prijsniveau, informeren eventueel bij de gemeente naar milieubepalingen en bijzonderheden van het bestemmingsplan. Het is vaak zo dat er een aantal bezichtigingsrondes aan te pas komen om zeker te zijn dat er voldoende vergelijking is alvorens de onderhandeling van de nieuwe droomwoning wordt gestart. Belangrijk bij dit proces is dat u een klik ervaart met de woning, belangrijk is ook de rit naar de woning toe en hoe u de wijk ervaart. Mocht u besluiten een bieding uit te brengen op de betreffende woning dan bespreken we samen de strategie waarna het openingsvoorstel namens u zal worden overgebracht.

Overgaan tot kopen

Wordt de koop gesloten, dan zorgen wij dat alle afspraken die gemaakt zijn op de juiste wijze worden vastgelegd in de koopakte en kijken wij de documenten voor u na. Wij voorzien u in advies voor de beste notaris die er voor zal zorgen dat het eigendom van de gekochte woning aan u wordt overgedragen maar hebben ook uitstekende contacten voor het uitvoeren van een taxatie. Voordat we samen naar de notaris gaan voeren we een eindinspectie uit en noteren we de meterstanden waarna de eigensdomsoverdracht kan plaatsvinden. Vanaf dat moment bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe woning.  

Wij staan voor u klaar

Daarmee houdt onze dienstverlening niet op, want mochten er naderhand problemen ontstaan, dan zijn wij ook uw aanspreekpunt om een oplossing te vinden. Kortom wij begeleiden u van A tot Z, een persoonlijk en actief proces waarbij is gebleken dat succes gegarandeerd is !

Wij zijn graag bereid u hier in een persoonlijk gesprek meer over te vertellen, bel gerust met ons kantoor voor een nadere kennismaking op telefoonnummer (026) 361 62 63.